HTML

Spanyol-magyar fordítások

Latin és magyar zenék fordításai - vagy nevezzük inkább szövegértelmezésnek, céljuk pusztán, hogy értsük, hogy miről szólnak a számok.

Friss topikok

  • zekaxzi: Nagyon szeretem ezt a dalt :) Szépen hangzik spanyolul is. Valahogy van ebben a nyelvben egyfajta ... (2009.06.28. 14:03) Száz panasz ég a dalomban

Linkblog

Üdvözlés

2009.02.12. 22:58 hhc-cmds

Eredetileg spanyol számok magyar fordításainak szántam volna ezt a blogot, elsősorban azért, hogy ma igen népszerű salsa, bachata, reggaeton és egyéb számok többet mondjanak azoknak is, akik az adott nyelvet (legtöbbször spanyolt) épp nem értik. Első bejegyzésben azonban egy magyar dal spanyol "értelmezését" (nem biztos, hogy nevezném fordításnak) szeretném prezentálni, mert Soléne barátomnak nagyon megtetszett Szalóki Ági Karády albuma.

Ha bárkinek kedve támad fordítani, bátran küldje el nekem (hhcofcmds:gmail), vagy szívesen meghívok bárkit a blogba társszerzőnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://letras.blog.hu/api/trackback/id/tr14940093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása